Facebook

Автопроизводители

Honda C Concept (2012)

Honda C Concept (2012)

Honda meeskond esitles Pengingi autosalongis oma uut concept-autot - sedaan kerega iludust, nimega Honda C. 2012 aasta uuendus demonstreerib seda, kuidas umbes hakkab välja nägema ja mida sisaldama tulevase põlvkonna sedaan, mida hakatakse tootma spetsiaalselt Hiina turu jaoks. Honda esindajate sõnul tähendab nimetäht „C” järgmiseid sõnu: Hiina, väljakutse ja lahe.

Uus keskmise suurusega ja kontseptuaalne sedaani mudel sarnaneb euroopapärase versiooniga Honda Accord Tourer, mida esitleti varem. Mudel C loodi Hiina Honda esinduse ja Jaapani meeskonna koostöö abil. Uue prototüübi sedaan plaanitakse väljalasta 2013 aastal Guangqi Honda nime all. Rääkides välimusest, siis Jaapani meeskonna sõnul, üritasid nad luua miskit draakonile sarnanevat ja see neil õnnestus: sile profiil, radiaatorivõre ja ventilatsiooniavad tuletavad meelde tulelooma ninasõõrmeid. Siinkohal märkisid nad ka seda, et taolist stiili plaanivad nad kasutada ka järgnevate Honda sedaan mudelite puhul, mida hakatakse müüma Hiina turul.

Samas lõppude lõpuks on tulnud informatsiooni, et lähiajal plaanitakse uuendada euroopapärast Honda Accordi, mille välimust pole peaaegu üldse muudetud, alates 2008 aastast. Ka uue ajastu Honda Jazz on läbiviinud mõningaid uuendusi ning jaapanlaste märguanded on olnud täiesti mõistetavateks. Tootjad lisasid autole veelgi rohkem soliidsemat välimust, tegid salongi veel enam mugavamaks ja seda üsna hinnalisest ja kvaliteetsest materjalist ning täiendasid autot mitmekesise ennekuulmatu tehnoloogiaga. Muutused mõjutasid positiivselt ka sõidustiili, mis tehti veelgi meeldivamaks, kindlamaks ning vaiksemaks.

Seega võib vabalt öelda, et Honda meeskond teeb tublit tööd meie sõiduautode taseme tõstmiseks, nii kvaliteedi, keskkonnasõbralikkuse, kui ka stiilsuse poolest.

(c) Tarass Gorevoi

Honda C Concept (2012)

Honda C Concept (2012)

Honda C Concept (2012)

Facebook
вКонтакте
Комментарии вКонтакте